Om Svensk faktakontroll

Värdefull information till din tjänst

Svensk Faktakontroll är en ny aktör inom affärsinformationsbranschen. Vi samlar in, kvalitetssäkrar och förädlar fakta från oräkneliga datakällor i Sverige som vi sedan levererar till dig online. Se oss som en slags underrättelsetjänst som bevakar alla dina intressen.

Vår affärsidé är att erbjuda Sveriges bästa sök- och bevakningstjänst. Det vill vi göra genom att ligga i absolut framkant när det gäller teknik och utveckling. Vårt mål har varit att skapa ett så enkelt och användarvänligt verktyg som möjligt, med smarta funktioner som verkligen bidrar till att spara våra användares tid och pengar. Idag används Svensk Faktakontroll av såväl banker och kreditföretag som försäkringsbolag och kommunförvaltningar. Vår vision är att bli störst på person- och företagsinformation.

Svensk Faktakontroll ägs och drivs av Svensk Faktakontroll AB som ingår i koncernen Nodeus Group. Våra kreditupplysningar tillhandahålls av Safenode AB som också ingår i koncernen. Nodeus Group består av 25 dotterbolag som alla är verksamma inom affärsinformation, under välkända varumärken som till exempel Ratsit, Checkbiz och IDM Adress. Tillsammans kan vi erbjuda ett komplett utbud av beslutsstöds- och kreditupplysningstjänster för alla typer av branscher.

Ansvarig utgivare för Svensk Faktakontroll är Lars Save.

”Vi ville erbjuda en tjänst som verkligen sparar tid för handläggaren.”

Läs intervjun med Andreas