Information i ny dimension

Effektivisera – och leverera – mer på jobbet

Frågar du oss finns det nog inga yrken där det inte lönar sig att vara välinformerad. Ju mer du vet om den person du ska sälja något till, beställa något av, samarbeta med, företräda, anställa eller möta i andra ärenden, desto bättre blir resultatet. Vi tipsar om hur du enklast får koll.

Det kan kännas ovant, och kanske rent av genant, att ta reda på vad människor tjänar, var, hur och med vem de bor, vilka bolag de har engagemang i och så vidare. Samtidigt är dessa uppgifter allmänna handlingar som faller under tryckfrihetsförordningen och offentlighetsprincipen. Därmed är de också helt legitima att publicera och att läsa. Inga hinder alltså – men massor av fördelar.

Allt du behöver veta

Att kontakta olika myndigheter för att få information om en person eller ett företag är både krångligt och tidskrävande. Enklast är att använda en webbaserad informationstjänst där allt finns samlat och lättillgängligt. Hos Svensk Faktakontroll har vi lagt oss vinn om att skapa ett komplett och ändå extremt användarvänligt verktyg. En minuts klickande räcker för att få både kunskap och sammanhang.

Skaffa dig informationsövertag

Så vilka av de fakta vi publicerar kan du ha nytta av? Alla, säger vi. Det är just kopplingarna mellan personer och företag, kombinerat med uppgifter om inkomst och livssituation, som är det viktiga. Och vi gör det enkelt för dig. I vår överskådliga vy presenteras dina sökningar sida vid sida, vilket ger dig en helt unik helhetsbild.

Ett varje dag-verktyg

Nu har du ett mycket gott underlag för att kunna anpassa ett säljerbjudande, ge bättre råd, ingå en överenskommelse eller fatta ett korrekt beslut. Framför allt har du fått en betydligt bättre förståelse för personen eller företaget det gäller. Men ingenting hindrar dig från att klicka dig vidare i verktyget. Du kommer att upptäcka en helt ny dimension av fördelar och nya affärer.

Börja med att prova tjänsten gratis