Fyra goda nyheter från Svensk Faktakontroll

När Svensk Faktakontroll lanserades i juni tog vi ett helt nytt och starkt grepp kring person- och företagsinformation. Med hjälp av smarta funktioner och revolutionerande teknik kan våra kunder bland annat kolla inkomst anonymt, bevaka intressanta händelser och se viktig bolagshistorik. Allt detta i en unik helhetsvy som ger snabba svar och tydligt visar kopplingar mellan personer och företag. Men vi nöjer oss inte där. Redan nu kan vi presentera en hel rad användbara nyheter:

1. Bostadsinformation – endast hos Svensk Faktakontroll

Detaljerade fakta om en bostad säger mycket om personen som bor i den, och i förlängningen även om de bolag denne eventuellt är aktiv i.

2. Koncerninformation – efterlängtat och viktigt

Med hjälp av vårt unika gränssnitt kan koncernbolag visas sida vid sida. Något som tillför stort extra värde till informationen om koncernträdet.

3. Historiska företagsnamn – bättre bakgrundskoll

En lättillgänglig funktion som kan ge dig en intressant resumé. Klicka bara på pilen bredvid företagsnamnet så fälls tidigare namn ut.

4. LEI-kod – värdefull identitetsmarkör

Värdepappershandel får endast bedrivas av företag med detta internationella ID-nummer. Att veta om ett företag har ett sådant nummer kan vara värdefullt för dig. Därför visas det alltid hos oss.

Det här är Svensk Faktakontroll

Snabbt, smart och enkelt. Det enda verktyg du behöver.

Upptäck våra förmånliga abonnemang

Inga begränsningar. Inga dolda avgifter. Ingen bindningstid.

Testa oss kostnadsfritt

Telefon: 010-585 54 00. E-post: kundservice@faktakontroll.se