Ett osynligt övertag

Får vi tipsa om en av de allra bästa sakerna med vår tjänst? En bevakningsfunktion som enkelt, automatiskt och helt anonymt ger dig viktiga insikter inför olika situationer och sammanhang.

Oavsett vilka du ska göra affärer med, eller möta i andra ärenden, har du allt att vinna på att veta mer. Att få kunskap om och inblick i deras affärer och livssituation hjälper dig att bättre förstå deras roller, ambitioner och agenda. Vi brukar kalla det för informationsövertag.

Smart och viktigt

Hos Svensk Faktakontroll ingår automatisk bevakning som en självklar funktion. Men för oss är bevakning så mycket mer än en säkerhetsåtgärd. Det handlar inte främst om att minska risker eller att man inte litar på sina affärskontakter. Vi ser det istället som en smart och viktig del av en helhetslösning, där all tänkbar information finns lätt åtkomlig för dig som användare.

En fantastisk känsla

All sökning och all bevakning du gör i vårt verktyg sker helt anonymt. Du klickar i de företag och personer du gör affärer med eller bara är nyfiken på – konkurrenter, leverantörer, grannar, kunder, klienter eller till och med din lokala pizzeria. Om något händer hos dem meddelas du via mejl, tidigt på morgonen. Våra kunder beskriver det som att de får ett osynligt försprång i vissa situationer. En fantastisk känsla av full kontroll. Vi kunde nog inte ha sagt det bättre själva.