Det finns några du borde bevaka …

Semestern är över. Varorna du beställde innan sommaren ska snart levereras. Pengarna från den senaste faktureringen är på ingång. En ny affärspartner ser riktigt lovande ut och konkurrenterna verkar ligga lågt. Allt är lugnt. Eller?

De flesta ​affärsproblem orsakas av att man sänker garden och inte är uppmärksam på vad som händer runt omkring den egna verksamheten. Hur står det egentligen till med din viktigaste kund? Börjar din leverantör tappa i kapacitet? Varför har konkurrenten plötsligt en ny vd?

Mindre risk – mera sälj

Som företagare har du mycket att vinna genom att ha koll på dem du gör affärer med, och som på andra sätt är intressanta. Det hjälper dig inte bara att minimera risker, det kan också leda till nya affärsmöjligheter.

Sätt dem på bevakning!

Med vår anonyma bevakningstjänst får du automatiskt ett meddelande så snart något händer hos dem du valt att bevaka – en flytt, ett namnbyte, en styrelseändring, en betalningsanmärkning etc. Du behöver inte lägga tid på att söka informationen. Och de du bevakar behöver aldrig få veta.

Bevaka alla du litar på

Se till att bevaka även betrodda affärskontakter. Hur mycket du än litar på dem kan det ske saker som påverkar din verksamhet. Och glöm för allt i världen inte att bevaka dig själv, och dina egna bolag. På så vis ser du om någon obehörig lyckats göra ändringar av din adress, styrelse, firmatecknare och mycket annat.

Vi gör det åt dig

Svensk Faktakontroll samlar in, kvalitetssäkrar och förädlar fakta från oräkneliga datakällor i Sverige som vi sedan levererar direkt till dig. Se oss som en slags underrättelsetjänst som bevakar alla dina intressen.

Läs mer om vår unika bevakningstjänst och boka en kostnadsfri demo.