Att bli kund är enkelt

Vår affärsidé är att erbjuda Sveriges bästa sök- och bevakningstjänst till ett fast abonnemangspris – utan bindningstid eller uppsägningstid.

Börja med att prova tjänsten kostnadsfritt Prova tjänsten kostnadsfritt

Smart investering med hög återbetalning 

Den stora kostnaden för företagsinformation ligger alltid i form av personaltid, det vill säga den tid det tar att söka viktig fakta. Det har vi tagit fasta på. Svensk Faktakontrolls verktyg är särskilt utvecklat för att spara tid. Det gör att vi kan garantera dig full avkastning på din investering.

Full tillgång till fast pris

Med ett abonnemang hos oss behöver du aldrig begränsas i din sökning eller fundera på vilka funktioner som är tillgängliga. Allt ingår. För det betalar du ett fast pris, utan dolda tilläggsavgifter eller andra rörliga kostnader.

Ingen uppsägningstid

Vi vill bara ha nöjda kunder. Därför har vi valt att inte ha någon uppsägningstid för våra abonnemang. Om du av någon anledning inte längre vill använda tjänsten ska du heller inte behöva betala för den. För oss är det en självklarhet. Lika självklart är att du är välkommen att teckna ett nytt abonnemang, precis när du vill.

Testa oss kostnadsfritt

Här kan du själv aktivera en gratis provperiod: Prova tjänsten

Vill du ha personlig service? Tveka inte att höra av dig till oss! Då får du hjälp att komma igång och svar på dina frågor.

Telefon: 010-585 15 00
E-post: kundservice@faktakontroll.se